UZA Auditorium Kinsbergen

De Locatie

Auditorium Kinsbergen
UZ Antwerpen
Wilrijkstraat 10
2650 Edegem

Hoe bereik je UZA?

Openbaar Vervoer

Stads- en streekbussen van De Lijn stoppen voor het ziekenhuis:

  • Stadsbussen 17 (vanaf Centraal Station) en 22 (vanaf Groenplaats)
  • Streekbussen 130, 131, 135, 140, 141

Met de auto

Opgelet! Gebruikers van GPS navigatie: zowel de uitrit UZA (dienstuitrit 6A) van de snelweg E19 als de toegang tot de parking worden niet altijd weergegeven.

1. de speciale uitrit UZA (dienstuitrit 6A) mag enkel gebruikt worden voor verkeer NAAR UZA, niet voor de omgeving, en wordt daardoor soms niet vermeld door navigatiesystemen. Laat je niet omleiden door je navigator, je mag gerust de dienstuitrit 6A gebruiken:

  • Wie vanaf centrum of Ring (Gent, Hasselt, Turnhout, Nederland) komt: volg E19 richting Brussel over Mechelen. De uitrit voor UZA is de eerste (ongenummerde) uitrit na de Craeybecx-tunnel. Op het einde van de uitrit verplicht naar rechts, over Drie Eikenstraat.
  • Wie vanaf Brussel, Mechelen komt: volg E19 en rijd voorbij uitrit 7 Kontich. De eerstvolgende uitrit is de speciale uitrit voor UZA. Op het einde van de uitrit verplicht naar links, onder brug E19, over Drie Eikenstraat.

2. Eens op de Drie Eikenstraat doorrijden tot eerste rondpunt (ong 500m, 1 minuut), met de NIEUWE aansluiting naar de bezoekersparking A. Niet de Wilrijkstraat indraaien, als de GPS dit aangeeft, want die leidt naar de (nu gesloten) vroegere ingang van de parking. Je kan ook je GPS instellen op de coördinaten van het rondpunt: adres Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem, of GPS-coördinaten: 51.15500, 4.41220

Routebeschrijving en Openbaar Vervoer op de website van www.uza.be