Webinars maart en april 2022

zo 20 februari 2022

Ook dit voorjaar 2022 webinars die aansluiten op de actualiteit: over de veiligheidsmelding van Philips en de telemonitoring van ResMed. Schrijf je hier in (zie verder).

We behouden de formule: we ronden telkens af om 20u. Voor wie dit wenst, kan het uitlopen tot 20u30 voor bijkomende vragen.
Graag een dag vooraf (maandag 19u) ten laatste inschrijven, en twee dagen vooraf (zondag 19u) vragen voor de sprekers bezorgen.

Webinar Philips, 15 maart 2022

Philips België geeft ons toelichting op onze webinar van 15 maart, waarop we ook professor VerbraeckenFAGG en Home Care Providers hebben uitgenodigd. FAGG is het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten.

Een aanrader: bekijk vooraf het Nederlandse consumenten TV programma RADAR dat onlangs aandacht besteedde aan de veiligheidsmelding van Philips: “Nog steeds geen oplossing voor mogelijk gevaarlijke slaapapneu-apparaten Philips". Opvallend: geen enkele Nederlandse slaaparts wenste mee te werken. Dat deed professor Johan Verbraecken (Slaapcentrum UZAntwerpen) wél. De uitzending kan herbekeken worden op Radar tv-uitzending-17-01-2022 (vanaf minuut 29). Aan te raden!

Webinar ResMed AirView, 19 april 2022

ResMed heeft sinds enkele jaren een telemonitoring tool AirView ter beschikking voor de slaapcentra. Deze kan gebruikt worden om dagelijks de gebruiksdata te ontvangen van de patiënt en hierdoor beter in te spelen op de noden en problemen die men kan ervaren bij de start van CPAP therapie. Resmed legt uit waarvoor het platform gebruikt wordt, hoe de gegevens  beheerd worden en belicht de voordelen, zowel voor patiënt als voor het slaapcentrum.

Noteer nu reeds: Algemene Vergadering (via internet) op 17 mei 2022

Inschrijving

Inschrijven vooraf is verplicht!

Enkel voor leden en vrienden kunnen inschrijven.
Word je behandeld voor slaapapneu en ben je nog geen lid? Maak je hier lid
Werk je in een slaapcentrum dat nog geen vriend is of ben je professioneel betrokken bij slaapapneu? Lees hier meer over vriend worden

Klik hier om je in te schrijven voor één of beide webinars