Limburg

Limburgers slapen slecht (Nederland)

vr 06 april 2018
De Limburger

Een bericht uit het Limburg over de grens. Het aantal mensen met slaapproblemen neemt enorm toe. De ziekenhuizen krijgen het er steeds drukker mee. Sommige spreken van een verdubbeling van het aantal mensen met slaapproblemen. De behandelingen spitsen zich met name toe op insomnie (het niet in of door kunnen slapen en/of te vroeg wakker worden), snurken en slaapapneu (ademstops).

Wandeling Bokrijk met ApneuCafé Koetshuis

zo 18 maart 2018

Op zondag 18 maart 2018 trekken we naar Bokrijk voor een wandeling van 4km. Daarna houden we een ApneuCafé in het Koetshuis, een informeel lotgenotencontact met onze voorraad van maskers van ResMed, Philips en Fisher & Paykel. Wie niet mee stapt voor de wandeling, kan ook rechtstreeks naar het ApneuCafé komen. Iedereen welkom, deelname is gratis (een drankje of een hapje betaal je zelf). Lees verder voor dagindeling, routeplanning en affiche

Radio 2 Limburg sprak met Eric

vr 16 maart 2018

Op Wereld Slaap Dag 2018 sprak Radio 2 Limburg met onze vrijwilliger Eric Hertenweg in Limburg. Wat is slaapapneu? Welke impact op je lever? Waar kan ik hiervoor terecht? Wij plaatsten er enkele afbeeldingen en foto's bij. Foto onder meer van Eric met Luca Roberti, voorzitter Italiaanse apneuvereniging. Klik op Lees verder voor de geluidsopname.