philips

Philips roept cpap's (Dreamstation 1ste generatie) terug

ma 14 juni 2021
Philips cpap Dreamstation

Philips heeft maandag 14 juni 2021 aangekondigd dat cpap toestellen (Dreamstation 1ste generatie) worden terug geroepen. In een persbericht geeft Philips het volgend advies aan patiënten die betrokken BiPAP- en CPAP-apparaten gebruiken: Stop met het gebruik van uw apparaat en contacteer het slaapcentrum om de meest geschikte opties voor verdere behandeling te bepalen. Om het apparaat wegens gebrek aan alternatieven toch te blijven gebruiken, overleg dan met jouw arts of de voordelen van het voortzetten van jouw behandeling met het apparaat opwegen tegen de risico's die in het terugroepbericht* worden genoemd".

We vullen dit artikel verder aan als nieuwe informatie beschikbaar komt.

Webinar Philips

di 16 maart 2021

Op de tweede webinar met productinformatie kwam Julie Vynckier van Philips aan het woord over de DreamStation (cpap toestel), de bijhorende DreamMapper app en innovatieve DreamWear maskers

De webinar ging door op dinsdag 16 maart 2021 van 19u tot 20u

Update 8 april 2021: Link naar video opname is toegevoegd

Philips lanceert draagbaar CPAP in Benelux

ma 12 maart 2018

De DreamStation Go is de compacte CPAP van Philips voor gebruik op reis. Op 12 maart 2018 maakte Philips bekend dat het toestel nu ook in Benelux verkrijgbaar is. In het persbericht wordt benadrukt dat het toestel dezelfde klinisch bewezen therapie heeft als de gewone DreamStation. Deze reis CPAP is beschikbaar via web shops. Klik op Lees meer voor de volledige tekst van de aankondiging.